februarifavoriter

Datum: 2015-03-01 Klockan: 15:24:00
Självklart måste min nya flöjt vara med bland mina februarifavoriter. Nu har jag spelat på den en månad och hade inte kunnat vara mer nöjd! Det är i princip omöjligt att förklara för någon som inte spelar flöjt hur mycket bättre den här är i jämförelse med min förra men tänk typ som två filmer, din favoritfilm och en som bara är helt okej att se på. Din favoritfilm har ALLT medan den andra bara liksom..... finns. 

One directions that moment! Har hittills i stort sett bara använt cleanparfymer, men så luktade jag på den här. Den är absolut inte för söt eller tung utan bara fräsch och vårig! Att flaskan är väldigt fin är ju inte ett minus heller. 

Det perfekta rouget kommer från max factor och heter creme puff blush. Jag har det i 05 lovely pink - en ljusrosa färg med den perfekta mängden skimmer i som ger kinderna fin färg och en naturlig lyster.
En annan skimrig favoritsak är ögonskuggstrion från wet n wild. Har hört att dom skulle vara extremt bra för att vara så billiga som dom är (30 kr?!????) och nu förstår jag. Verkligen. Skuggorna är väldigt pigmenterade, sitter hela dagen och är lätta att blanda på ögonlocket. Denna trio heter walking on eggshells!

(Bild från gina tricots hemsida) Sist men inte minst en poncho! Just nu fungerar den lite som en kofta men senare i vår kommer den vara perfekt som en ersättare för jackor. Funderar starkt på att införskaffa dennna även i svart då priset verkligen inte skadar plånboken (149 kronor!).
 
Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress:

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback