Tyskland imorgon!!!

Datum: 2013-11-28 Klockan: 23:14:58

Här är lite bilder från när jag var i Tyskland med musikkåren i maj. Imorgon blir det alltså andra resan dit detta året och åh vad jag längtat!! Det bästa är att vi inte åker buss på natten så man slipper sova i den, eftersom det kan vara den obekvämaste sovplatsen som finns. Så idag, efter att ha varit i skolan (tvingade mig dit imorse trots förkyldningen, behövde en hel del böcker och ville inte missa fyra dagar i rad) har jag packat. Hoppas verkligen jag fått med allt, men kommer säkert inse att jag glömt minst hälften när vi är framme. 

Denna gång har jag faktiskt inte gjort ett enda tidsinställt inlägg. Så antingen står det tomt här, eller så kanske det kommer ett inlägg från Tyskland!! 

jack- och skodrömmar

Datum: 2013-11-27 Klockan: 18:27:54
jacket
 
 
 GEE MIG JACKAN!!! Och ja, detta är hur jag skulle matcha den. Om du ändå ska ge mig jackan, skicka med skorna också. Har blivit kär i jackor och skor. Vilket är rätt synd eftersom det oftast är dom dyraste klädesplaggen, så får äga allt i drömmarna.

Imorse vaknade jag med fruktansvärt ont i både halsen och huvudet. Så var hemma från skolan, får verkligen inte bli sjuk nu eftersom vi åker till tyskland på fredag!???! Har gjort allt jag kan för att må bättre vilket inte har varit mycket. Sov och drömde såndär helkonstiga drömmar man drömmer när man är sjuk, tittade på alla roliga tv-program jag kunde hitta, tumblrade och drack varm choklad. Visserligen kunde jag kanske skippat den varma chokladen men såg en bild på tumblr och kunde verkligen inte motstå. Nu ska jag renskriva ett träningsprogram till idrotten och fortsätta arbeta med den hårda uppgiften att bli frisk. 

Tisdag

Datum: 2013-11-26 Klockan: 21:49:22


Lite bilder ur mobilen från den senaste veckan: 1. Det bästa som finns, kladdkakemuffins och mjölk 2. ÄNTLIGEN!! Har visserligen inte hunnit spela så långt men ändå!!! 3. Dimma när jag gick hem från bussen 4. I lördags 5. Snö förra veckan 

Igår gjorde jag inte mycket mer än att skriva klart en historierapport och idag har jag varit på luciaövning. Nu är det inte långt kvar til tysklandsresan!!! Så imorgon ska jag packa, kommer ta med mig alldeles för mycket men ändå glömma något viktigt hemma... Nu ska jag plugga lite tyskaglosor, går verkligen inte in dom i huvudet den här gången?!??


RSS 2.0