2013 i bilder

Datum: 2013-12-31 Klockan: 14:40:24
Året började riktigt händelselöst. Åkte iallafall skidor i både säfsen och tolvmannabacken.

I mars åkte familjen till Göteborg en helg. Vi bodde på gothia towers samtidigt som inomhus-em i friidrott så vi åt frukost bordet brevid Emma Green Tregaro och korridorerna var fulla av färgglada tävlingskläder.

Såg Ulrik två gånger, en gång i mars i Linköping och en i april i Motala. 

Åkte till Tyskland med musikkåren i maj. Jag hade verkligen inte föreställt mig att Tyskland skulle vara så tyskt som det var. Förresten så hade filmen the three musketeers delvis filmats i slottet på den översta vänstra bilden, så det är nog det närmsta jag någonsin kommer att vara orlando bloom...

Sen var det dags at sluta nian. I slutet av maj åkte vi på klassresa till öland och tog spexfoto. Sen pyntade vi vagnen, hade maskerad och så var det plötsligt sista dagen med 9B. Åh vad jag saknar den klassen!

Sen blev det sommarlov. Målade om mitt rum, åkte till skåne på semester och då hann vi med att besöka Helsingör. Mitt armband fick flytta in i min smyckessamling och jag har en hel del bilder på fina solnedgångar.

Sen började jag ettan i en ny stad, i en ny skola, i en ny klass. Men är så glad att jag valde samhäll på kungshöga och att resten av klassen också gjorde det!!

Årets sista månader bestod av en hel del fester med klassen. Vi blev nollade, hembjudna till kajsa två gånger och så tackade vi för nollningen. Så lyckade allihopa!

Årets överlägset bästa dag var den åttonde november. Då såg jag, Sanni och hennes syster Minna avenged sevenfold i stockholm. Det går inte att beskriva hur bra det var, om man inte har sett sitt favoritband live kan man nog inte ens föreställa sig känslan av att se dom framför sig, livs levande.

Sen har vi ju såklart lucian också. Andra tysklandsresan detta år bestod av besök på Dom, roliga kvällar, en himla massa lussande och lite shopping. Den trettonde december uppträdde vi ungefär 19 gånger och har aldrig varit så trött på stilla natt som då. Men dethär är definitivt något jag kommer komma ihåg och är så glad att jag kom med!!

Hela 2013 har bestått av massor musik. Dom senaste månaderna har jag lärt mig och spelat mer gitarr än på dom sensaste fem åren. I november skaffade vi ett nytt piano och det är så braaaa!!! I början på året var flöjten, som hängt med sen fyran, på laging i tre veckor och visste inte att det var möjligt att sakna ett litet instrument så mycket...


Detta var då alltså mitt 2013. Nu när jag kollar tillbaka hände det verklignen ingenting kul den första halvan. Men sen började jag gymnasiet, lärde känna världens finaste vänner, gick lucia, var på konsert och massor mer. Jag hoppas 2014 fortsätter som 2013 slutade, kanske ännu bättre?? 
 


RSS 2.0