Tjugofjärde maj

Datum: 2015-05-24 Klockan: 20:26:08


Det var ett bra tag sen jag skrev här sist men tid finns inte riktigt i överflöd. Förra helgen klämde jag in tre långa jobbpass och ett Grännabesök med en utbytestysk som Julia hade här hemma. Skolveckan började sedan med mattenationella och HERREGUD vad svårt det var. Har verkligen aldrig haft några större problem med matten och förra året kunde det inte gått bättre på nationella. Som dom flesta också sett var det några ljushuvuden som berättat att dom hade fått tag i facit innan provet och därför började det bli prat om att vi skulle få göra om det. Halva jag tänkte "YEEEEES en ny chans!" medan den andra halvan kände att den aldrig mer vill sitta i aulan och skriva prov i fyra timmar. 
Sedan flöt veckan på med både svenskaprov och tyskaprov och som vanligt tog vi helg redan vid tio över tio i fredags. Då laddade jag om för en kväll på jobbet och sedan blev det helg på riktigt. Gårdagen spenderades i solen och sedan självklart framför eurovision! Idag blev också en dag i solen men på en orienteringstävling följt av lite släktkalas. Nu är det dags att ladda om för ännu en vecka, det är inte långt kvar nu!

ord

Datum: 2015-05-12 Klockan: 22:07:00

http://thepoeticunderground.com
Tre stycken favoritdikter från världens bästa tumblrblogg. Vill verkligen lära mig att kunna sätta ihop ord på detta sätt! 

Dagen idag blev ännu en gång mycket kortare än vanligt, redan vid klockan 11 var skoldagen slut. Då följde först jag och Kajsa med Ellen till frisören och peppade henne på att klippa av håret (vilket hon också gjorde, är såååå avundsjuk!!!!) innan vi åt på gusto. När jag kom hem tog jag direkt fram matteboken och spenderade sedan ett par timmar med näsan i den. Imorgon är det en fredagsonsdag eftersom det efter den är långledigt! Efter skolan är det min tur att klippa mig men hur många centimeter det blir är jag fortfarande inte säker på. 

peanut butter jelly

Datum: 2015-05-11 Klockan: 17:07:35

Härligaste måndagslåten! 
En riktigt bra måndag som början på en kort skolvecka. Vädret var på topp och vi fick sluta tio över ett istället för klockan 4. Gick till stationen i sol och åt vårens andra glass med Kajsa. Resten av dagen tänkte jag spendera med matteboken och youtube men det kommer väl sluta med att jag hittar något att städa eller rensa i mitt rum, som vanligt...
 


RSS 2.0