L O V I S A

sista mars

Publicerad 2015-03-31 22:47:19 i foto-mobilbilder, vardag,Så vad har hänt sen jag skrev här sist? I lördags var vi på en riktigt lyckad 007-fest, i söndags jobbade jag hela dagen och resten av veckan har jag bara pluggat eftersom det på torsdag väntar ett matteprov som jag är allt annat än taggad på. Men efter det är det äntligen påsklov och det innebär Spanien! 

thomas sabo

Publicerad 2015-03-27 22:57:49 i shopping, vardag,


Hade egentligen planerat att köpa en berlock i tyskland eftersom jag gjort det dom senaste två gångerna. Men inne på thomas sabo kom jag på att jag velat ha ett halsband ett bra tag så jag började titta på det istället. När hon i affären visade dom olika halsbanden hängde hon dessutom i en vit pärla och då gick det verkligen inte att hålla i pengarna. Lämnade affären med ett halsband, en berlock och ett hål i plånboken som var lite större än planerat. 

Idag är det äntligen fredag!!! Skolveckan blev jobbigare än vad jag hade anat så nu känns det väldigt bra med helg. Lite plugg, fest och jobb innan nästa (korta) vecka och efter den - spanien!

Berlinbilder

Publicerad 2015-03-23 15:26:55 i foto-övrigt, resor,


Just nu håller jag på att redigera kamerabilderna från Berlin, här är ett par! 
1// Berlinmuren
2// Brandenburger Tor
3// En flagga på toppen av riksdagshuset
4// Förintelsemonumentet 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela