Fullt upp

Datum: 2015-06-29 Klockan: 09:06:41


Hejsan! Har inte haft många lediga stunder den senaste veckan. Har jobbat och sen åkte jag till Skåne. Vi började med pappas mål med resan, borgeby fältdagar. Hann därefter med väla, nimis och teater. Efter två nätter begav vi oss hemåt och svängde förbi Ullared på vägen. Sedan har jag jobbat exakt hela helgen och nu sitter jag på ett tåg, påväg mot Stockholm. Ska dit tillsammans med våra kusiner! Vi ska gå på museer, bo på hotell och hinna med lite shopping i huvudstaden innan tåget går hemåt igen imorgon. 

canna cardigan

Datum: 2015-06-25 Klockan: 12:54:00
 
En sovmorgon innan skolavslutningen ramlade det in ett mail om reastart och självklart var jag tvungen att titta vad som fanns. Ett par minuter senare var jag lite fattigare men en kofta rikare! Det blev DENHÄR som några dagar senare ramlade ner i brevlådan. Är ungefär 99,95% säker på att detta blir sommarens mest använda plagg, är riktigt nöjd! 
 
 
 
 

sommarkväll

Datum: 2015-06-23 Klockan: 23:23:10
 
Ett par bilder från början av förra veckan, då det faktiskt var sommar. Iallafall för ett par dagar. Sedan dess har det regnat konstant och antalet minuter solen har varit synlig går ungefär att räkna på en hand.
Sedan skolavslutningen har jag faktiskt inte gjort mer än att jobba. Hade totalt en helt ledig dag mellan lördag och lördag men vad gör väl det när man tjänar pengar och vädret ändå är sämre än på hösten. 
 


RSS 2.0