sommarlovets sista dagar

Datum: 2015-08-17 Klockan: 22:51:50
 
Helt plötsligt var sommaren slut. Det har gått galet fort men ändå riktigt långsamt på samma gång och att börja sista året på gymnasiet ska både lite roligt och lite tråkigt. Nästa gång är det våran tur att ta studenten men det innebär ju också att det är våran tur att hitta på något efter att ha sprungit ut ur skolan. Det inte känns lika lockande när man knappt har minsta lilla aning. 
Sommarlovets sista dagar har spenderats med jobb, självklart massor sol och så musikfestivalen. Vartannat år har musikkåren hand om en festival där dagen består av marscher och konserter som sedan på kvällen avslutas med en bayersk afton. Det blev en riktigt rolig avslutning på sommaren!

pinchos

Datum: 2015-08-14 Klockan: 00:04:29

I måndags tog vi tåget till Linköping för att testa pinchos. Mina förväntningar var höga men stället var ännu bättre. Sötpotatispommesen var himlen, vill äta dom för resten av mitt liv. Typ. 
Annars har jag hunnit med jobb, nollningsplanering, orientering och att vara ute i solen. Finns inte mycket som är bättre än en varm dag utan moln efter en sommar som den här. Nu är det bara en helg kvar innan skolan börjar igen, en helg kvar av gymnasiets sista sommarlov. 

sjuk/pinterest

Datum: 2015-08-06 Klockan: 22:46:29

Och så blev jag sjuk, mitt i sommaren. Fick stanna hemma med feber istället för helgens två jobbpass och äntligen börjar jag bli frisk. Det var riktigt länge sedan jag hade en sånhär förkyldning - på sommaren dessutom! Dagarna i soffan spenderade jag framför pinterest. Min sida hittar ni HÄR, för tillfället är mina favoritmappar adventures och trees and mountains och det är just från dom två bilderna i collaget är. 
Imorgon och resten av helgen ska jag spendera på jobbet. Timmarna jag inte är där befinner jag mig antagligen ute i solen för ÄNTLIGEN är sommaren tillbaka!!!


RSS 2.0