28 september

Datum: 2014-09-28 Klockan: 22:42:44


Här är en av väldigt få bilder som togs igårkväll. Jag hade jätteroligt hela kvällen, sådär roligt så att man inte ägnar en sekund åt att titta på mobilen eller har någon som helst aning om vad klockan är. Tiden gick alldeles för snabbt och plötsligt blev det söndag. Men söndagsångesten är faktiskt minimal, i veckan är det nämligen dag för årets första studiedag. Att hoppa över en av veckans värsta dagar (torsdagar delar förstaplatsen tillsammans med måndagar, tisdagar och onsdagar) känns inte helt fel.

veckans höjdpunkt

Datum: 2014-09-27 Klockan: 13:01:22

I tisdags trillade det ner en klänning i brevlådan som jag ikväll matchar med klackar och röda naglar. Det är ju nämligen festdags och hade inte kunnat vara mer taggad än vad jag är. Hoppas och tror verkligen att kvällen kommer att bli jätterolig!

Gustotorsdag

Datum: 2014-09-25 Klockan: 21:57:54


Precis som förra veckan begav vi oss mot gusto på våran två timmar långa matrast. Vet inte om det är positivt eller negativt att typ 90% av mina utgifter i september har varit mat, gott är det ju iallafall.
Snart har ännu en skolvecka passerat och det är inte långt kvar tills den första oktober. Oktober månad innebär besök av en utbytestysk, födelsedag och tillsist ett efterlängtat höstlov. Veckorna går snabbare och snabbare, kvällarna blir mörkare, dagarna blir kallare och läxhögen blir större. Därför hamnar bloggen lite åt sidan, varje dag ser likadan ut (skola, plugga, äta, sova) och inspirationen ligger på noll. Men tänker absolut inte sluta skriva här helt, snart kommer nog blogginspirationen tillbaka!RSS 2.0