do they know it's christmas?

Datum: 2014-11-23 Klockan: 17:06:01

Jag hoppas alla har sett att det för några dagar sedan släpptes en ny version av do they know it's christmas. Om någon nu mot all förmodan missat det; här är den. Om man köper låten på till exempel itunes donerar man samtidigt pengar så att ebola ska kunna stoppas så snabbt som möjligt. 

en kappa

Datum: 2014-11-22 Klockan: 21:37:52
 
the coat
 
the coat by lovisaknutsson featuring Givenchy

För några dagar sedan var jag på i Linköping, på jakt efter en lite varmare kappa att ha i vinter. Hade tittat lite på h&ms hemsida innan men inte hittat något speciellt men när jag såg den här i affären tänkte jag direkt DEN ÄR DET. Så kappan i collaget här över fick alltså följa med mig hem. Dom andra sakerna i collaget (minus blusen, den har jag faktiskt redan) står högt upp på önskelistan. Såhär vill jag gå klädd i vinter!

solnedgång, dimma och kossor

Datum: 2014-11-22 Klockan: 17:51:00
 
Förut när solen var påväg ner var jag redo med kameran. Det mest intressanta motivet var kossorna så dom fick agera modeller. Livet på landet i ett nötskal.
Eftersom det var evigheter sedan jag rörde kameran och photoshop för mer än bara någon enkel bild var det nästan lite svårt att komma ihåg hur man redigerar. Måste definitivt börja fota oftare igen, det här går ju inte!

Annars har jag spenderat dagen med en hel del skolarbete. Bland annat det sista på en labbrapport, matte inför provet på måndag och en resolution till det efterlängtade FN-rollspelet som det snart är dags för. 


RSS 2.0