lite smink

Datum: 2014-05-31 Klockan: 23:29:00
makeup
 
makeup by lovisaknutsson featuring a mineral make up
Efter att jag blivit halvt youtubeberoende och följer överdrivet många skönhets-youtubers har min "smink jag vill ha"-lista blivit väldigt lång. Detta är några av sakerna!! Den största nackdelen är att allt är så dyrt, men något av detta bör iallafall tillhöra min sminksamling snarast.

Idag har jag skrivit på min historiarapport (som äntligen är klar!!), sprungit och självklart läst ute i solen. Älskar vädret av hela mitt hjärta och hoppas innerligt att sommaren har kommit på riktigt nu. 

Britain's Got Talent

Datum: 2014-05-30 Klockan: 14:37:06

Jag hoppas och tror att många redan sett det här klippet, men om inte är det verkligen värt åtta och en halv minut av ditt liv!!
Just nu sitter jag och skriver en historiarapport om riksdagshusbranden i Berlin 1933. Ska också hinna med en debattartikel i naturkunskapen så man kan väl säga att jag har en del att göra innan vi om två veckor äntligen får sommarlov. Nu känns det som att jag borde fortsätta skriva innan pausen (har väääldigt många sånna) blir alldeles för lång! 

En vända till Linköping

Datum: 2014-05-27 Klockan: 22:15:24


Idag efter skolan tog jag tåget till Linköping för att införskaffa lite nödvändiga saker. Fick med mig en bikiniöverdel för 49(!!!?!!!) kronor från h&m (JA, 95% av min garderob är h&m...) och en helt vanlig svart klänning från bik bok. Lite smink och tillsist en bok. Har fastat totalt för John Green, senast jag läste såhär mycket var när jag under en helg läste ut hungergames-böckerna. Hoppas verkligen att paper towns är lika bra som looking for Alaska ch the fault in our stars!!!


RSS 2.0