En ny blus

Datum: 2014-03-26 Klockan: 22:51:32


Det sista jag köpte i Linköping efter en hel del övervägande var den här helvita blusen från odd molly. Jag ångrar mig inte en sekund, utan tvekan finaste plagget i min garderob just nu!

Har iallafall haft en jättebra dag, en studiedag kunde inte spenderats på något bättre sätt. Imorgon är det torsdag men det känns mer som en måndag. Men för första gången någonsin kommer fredag direkt efter måndag och det känns ju inte helt fel.

26/3

Datum: 2014-03-26 Klockan: 08:58:44


Igår efter en ganska kort skoldag åkte hela familjen till Linköping för att se LHC spela en kanske sista kvartsfinal mot frölunda. Men Linköping vann och det blir en sista, avgörande match.

Idag har vi studiedag, och då ska jag och tjejerna till Linköping för mat, fika och så kanske lite shopping. Så det kommer bli en riktigt bra dag idag, trots regnet!!

24/3

Datum: 2014-03-24 Klockan: 22:34:10


Imorse vaknade jag av en käftsmäll av ingen mindre än mig själv, vilket faktiskt ungefär beskriver mima känslor för måndagar. Efter en ganska kort skoldag begav jag mig hemåt, sen jag fastade framför black flag halva kvällen. Världens bästa spel, helt klart. 
Sen lagade jag våfflor för att fira våffeldagen lite i förskott. Men eftersom mina kocktalanger inte är tillräckliga för att fokusera på både smak och utseende får ni föreställa er hur dom kunde ha sett ut. RSS 2.0