White Sky

Datum: 2014-07-30 Klockan: 11:04:19

Den är fyra år gammal men för tillfället min nya favoritlåt, har knappt lyssnat på något annat dom senaste dagarna.
Igår badade jag förresten för första gången i år (!!!!) och det var inte alls så hemskt som jag hade trott. Har också hunnit med ett par springrundor, solande och alldeles för lite städande. Så eftersom vädret varken är soligt eller varmt idag tänkte jag försöka städa min garderob utan att ge upp halvvägs. 

Senaste veckan genom mobilkameran

Datum: 2014-07-27 Klockan: 21:37:51


Den senaste veckan har jag inte riktigt orkat starta datorn och skriva ett ordentligt blogginlägg. Har egentligen inte gjort så mycket mer än att jobba och sedan spendera resten av dagen ute i solen, men har iallafall samlat ihop ett par bilder:

1&2// i måndags kväll åkte vi till omberg. Därr satt jag och läste dom sista sidorna i nyckeln på en klippa medan solen gick ner
3// efter jobbet i fredags gick jag till biblioteket påväg hem. Den översta boken läste jag klart redan samma dag och har fortfarande inte bestämt mig för om den var bra eller dålig
4// på fredagskvällen såg jag också divergent. Inte lika bra som boken men hamnar ändå på listan med mina favoritfilmer!!
5// det har blivit en hel del promenader på sena kvällar och tidiga mornar
6// idag var vi hos mormor och morfar och blev självklart bjudna på fika. Massor fika.


Böcker och våfflor

Datum: 2014-07-21 Klockan: 21:45:55


Helt plötsligt var det måndag igen och bara en sommarjobbsvecka kvar. Dom senaste dagarna har spenderats ute i solen och där har jag inte gjort så mycket mer än att läsa. I förrgår läste jag ut divergent, som jag hört väldigt skilda åsikter om. Jag har fortfarande inte sett filmen men tyckte om boken jättemycket och ska definitivt läsa fortsättningen. Över till en annan trilogi, engelforstrilogin. Jag började på tredje boken igår och sträckläste 300 sidor, bara det säger nog hur bra den är. Så om någon (som inte avskyr att läsa böcker som är lite övernaturliga) behöver tips på bra sommarläsning, läs cirkeln, eld och nyckeln!

(Och det är ju en bild på en våffla också. Hade egentligen inte så mycket att berätta om den mer än att den
1. Var god 
2. Ser god ut
så jaaa....)


RSS 2.0