climb that tree

Datum: 2014-01-30 Klockan: 21:15:00
Idrottsläraren förväntar sig att vi ska träna upp konditionen inför ett kommande coopertest. I engelskan och tyskan ska vi lära oss sammanlagt ungefär 60 glosor i veckan. En bok att läsa i svenskan, ännu en bok i engelskan. Historiaprov, samhällsprov och matteprov. Vi förväntas sikta mot A i varenda kurs. Samtidigt lär vi oss på naturkunskapen att en god hälsa är när man slipper stress och känner att man hinner med allt man ska. 

Motivera, reflektera, diskutera. Skola 08-16. Är du inte elitidrottare? Ledsen, då kan du inte få A i idrott. Läxor 16-08. Vad gör du på din fritid? A A A A E = D. Hann du äta frukost idag? Motivera. Vad gjorde du igår natt? Reflektera. Kommer du sova inatt? Diskutera. 

stronger

Datum: 2014-01-29 Klockan: 09:43:00

Älskar att träna i lösa och luftiga linnen men nästan alla träningslinnen i affärerna är som en andra hud. Såg den här sidan för några dagar sen på instagram och var tvungen att kolla. 300 för ett linne känns lite väl dyrt, men det var riktigt snyggt iallafall!! 

"if we don't end war, war will end us"

Datum: 2014-01-28 Klockan: 21:24:00

Hade denhär låten i min spellista för något år sen men har egentligen inte lyssnat på den förrän nu. Men nu har jag den i hölurarna både på bussen, mattelektionen och gymmet.
Alla tre sakerna har jag hunnit med idag. Blev nästan sen till matten imorse för att bussen inte kunde köra om en epa påväg till skolan. Efter skolan gick (skojade vi åkte buss) Patricia och jag till gymmet. Är osäker på om mina ben fortfarande är vid liv, räknar med träningsvärk imorgon. RSS 2.0