första dagen efter lovet och lite talang

Datum: 2014-02-24 Klockan: 22:07:56

Tittade någon på talang idag? Jag såg några minuter och hade turen att få se det här. Det var så fint, rös precis lika mycket som jag gör när jag hör en bra låt för första gången.

Idag var vi tillbaka i skolan igen efter lovet. Söndagsångesten igår var verkligen inte att leka med men dagen blev inte så hemsk som det kändes som igår. Att bli bländad av solen genom klassrumsfönstrerna och att gå ut med uppknäppt jacka och utan vantar när man slutar kan faktiskt göra en helt vanlig måndag så mycket bättre. 

vårigt

Datum: 2014-02-23 Klockan: 17:26:29
spring
 
spring by lovisaknutsson featuring a flower arrangement
Den som ger mig allt detta kommer vara min favoritperson för resten av livet!! Skulle väldigt gärna ta på mig detta och ett par solglasögon en solig vårdag, redan nu börjar det faktiskt kännas som att det är vår ute.

Igår var vi hos mormor och morfar hela dagen på kalas, för morfar fyller 70. Lekte med kusinerna och åt mat i mängder. Idag har jag gjort lite allt möjligt. Tog en liten promenad, tvättade skor, städade, tittade på os och ännu mer sånt där helt vanligt. Nu ska vi titta på avslutningscermonin, lite sorgligt att det är över faktiskt! 

sportlov, eller kanske sjukhelaveckan-lov

Datum: 2014-02-21 Klockan: 23:18:03


Tycker faktiskt om mitt rum ganska mycket just nu, finns tusen saker jag skulle vilja ändra på men lite mysigt är det iallafall. Och det är ju tur eftersom det är där jag spenderat största tiden av mitt lov. Har varit sjuk ungefär halva men nu börjar jag bli ganska mycket bättre. Imorgon fyller morfar 70 så då ska vi dit på kalas. Ska bli jättekul att träffa den delen av släkten igen eftersom det händer rätt sällan!! 


RSS 2.0