ombergsjakten

Datum: 2014-08-31 Klockan: 17:59:03

Idag var det dags för orienteringstävling, denna gång på omberg. Det var nog en av dom roligaste tävlingarna jag varit på, främst på grund av den fina naturen. Just därför hade jag också med mig kamreran som fått stanna hemma alldeles för mycket i sommar. Eftersom jag gick i mål ungefär en timme före resten av familjen hade jag en hel del tid att fota och ett par bilder blev det faktiskt. 

sista veckan i augusti

Datum: 2014-08-30 Klockan: 12:05:47
Helt plötsligt har ännu en vecka flugit förbi. Jag har bland annat hunnit med en springtur, en hel del läxor och en gustotorsdag. Vi har också fått reda på att vi väldigt snart kommer att få ipads, så snart som (förhoppningsvis) i den kommande veckan. Blogginspirationen ligger på 0 och jag har inte rört kameran på flera dagar. Istället sitter jag i timmar och letar höstkläder eftersom min absoluta favoritårstid närmar sig med stormsteg!
 

Superheroes

Datum: 2014-08-23 Klockan: 21:03:52

Ytterligare en ny favoritlåt, ännu en gång med the script. ↑
Den första skolveckan passerade snabbare än vad jag trodde, helt plötsligt var det fredagseftermiddag. Efter fyra dagar i tvåan kan jag konstatera att: 1. tidiga mornar är fortfarande det värsta jag vet, 2. att läsa musik ett år var ett väldigt bra val, 3. min handstil har inte blivit bättre, snarare tvärt om, 4. det är tråkigt att varken bli nollad eller att få nolla och 5. andra året på gymnasiet går nog ganska snabbt ändå.

Nu ska jag fortsätta redigera någon slags sommarfilm. Hade tänkt filma korta klipp hela sommaren men eftersom jag antingen glömde kameran eller minneskorten blev det typ tre filmer :) :)


RSS 2.0