Vår överallt

Datum: 2014-04-29 Klockan: 21:24:30


Såhär fint var det vid skolan förra veckan, det är verkligen vår överallt nu. Men det innebär också pollen överallt vilket i sin tur innebär röda ögon, rinnande näsa och ständig trötthet. Älskar våren men pollenbiten kan vi ju ta bort. 

Annars händer det inte så mycket mer. Lite prov, lite läxor och en hel del sol. Imorgon är det Valborg och sen får vi långledigt, vilket känns ganska så perfekt. 

Fredag

Datum: 2014-04-25 Klockan: 22:10:45


Egentligen skulle det bara vara en helt vanlig fredag men det blev en väldigt bra fredag. Imorse fick vi reda på att en lektion var inställd och att ett prov därmed blev framflyttat. Så då hade vi bara två (!!!) lektioner idag. Mellan dom gick vi till gusto och åt mat, tusen gånger bättre än att sitta i matsalen. 
Vi fick också sluta en timme tidigare än vad vi egentligen skulle gjort och då tog jag tåget in till Linköping för att umgås med Sanni. Vi fikade, pratade, kollade igenom lite affärer och åt glass.

Och nu ska jag faktiskt sova, även fast det är fredag. Har blivit så trött av pollentabletterna, våren skulle vara så mycket bättre utan allt pollen.

Ett par bilder

Datum: 2014-04-22 Klockan: 21:15:36

 1. Världens bästa mat som sanni och jag åt i måndags 2. I förrgår tittade jag på the perks of being a wallflower för tusende gången och åt jordgubbar, banan och nötter 3. Igår invigde jag mina nya rosa(!!!) orienteringsskor som inskaffades i söndags... 4. ...då jag var på tävling i finspång 5. Annars har jag suttit i solen och läst the fault in our stars som slår måååånga böcker jag löst tidigare 6. Och eftersom boken tillhör Linn har jag istället för att stryka över dom finaste delarna i texten fotat dom, vilket resulterade i en hel del bilder


RSS 2.0