precis som jag

Datum: 2013-09-30 Klockan: 22:19:10
 
 Åh vad glad jag blev när Daniel Adams-Ray's nya låt kom ut. Lyssnade sönder hans skiva "svart, vitt och allt däremellan" 2010 och det är fortfarande en av få skivor jag tycker om alla låtar på. 

Nu ska jag sova och imorgon efter skolan åker jag till Linköping och träffar Sanni, ska fika och kanske ta en kort runda i någon affär om vi får tid över.
Förresten, är det någon som har något önskamål om vad jag ska skriva mer om i bloggen?? Dagens outfit? Mer musik? Mer vardagsbilder från kameran? Mer inlägg som typ dethär?? TELL ME!!!

massor fjäll

Datum: 2013-09-29 Klockan: 22:37:58
I slutet av veckan åkte mamma och pappa till sälen. Har spenderat en del av kvällen med att rädda lite bilder och den ovan är en av dom. 

Gårkvällen ar hur bra som helst!!! Hemma hos Ellen gjorde vi tacos vilket blev riktigt gott (vad annars??) och sen åkte vi mot Hästholmen där resten av kvällen spenderades. När vi stod och dansade som om det inte fanns någon morgondag insåg jag att för bara lite mer än en månad sen hade jag ingen aning om vilka dessa personer var. Jag har verkligen hamnat i rätt klass och jag kan säga det hur många gånger som helst. SA13 - ni är bäst.

Nollningsfest

Datum: 2013-09-28 Klockan: 11:13:43
 
party
 
 
Ikväll är det dags för våran nollningsfest! Innan ska jag, Linn och Kajsa hem till Ellen där vi ska göra iordning oss och äta. För ett tag sen gjorde jag bilden ovan i hopp om att hitta någon av blusarna, och jag hittade nummer 3! Så den ska jag ha tillsammans med svarta jeans och skor som ser ut som dom sista, fast helsvarta. 


RSS 2.0