nya berlocker

Datum: 2013-10-31 Klockan: 20:33:50

Idag fick jag dessa två berlocker, alltså g-klaven och L:et, (och en äntligen en vinterjacka innan jag fryser ihjäl!!). Himla dåligt ljus att fota i så jackan visar jag någon annan gång. Imorgon bär det av mot Linköping igen, men denna gång med Maja!! 

på vintern kan man...

Datum: 2013-10-31 Klockan: 09:51:00
12
Dricka varm choklad och läsa böcker framför brasan. Eller kanske göra läxor och samtidigt se hur mycket det snöar utanför fönstret?

1 / 2
Se alla julfilmer och seriernas julavsnitt om och om igen bara för att det är jul. Paket, granar, snöfall och allt annat som hör julen till.

1 / 2
JULPYNTA!!! Älskar när alla träd får ljusslingor och det dyker upp granar här och var. Jag har faktiskt en ljusslinga i mitt rum året runt bara för att det så mysigt så lite fuskar jag ju faktiskt här...

1 / 2
Ha på sig vinterkläder. ALLA säger det men ååh vinterkläder ♥♥♥ 1. man är varm 2. det är så otroligt snyggt. VINTERKLÄDER ÄR BÄST 

1 / 2
Se snö överallt!!! Just nu är det så tråkigt och grått ute att jag längtar ihjäl mig efter snötäckta landskap. Okej, försenade tåg, hala vägar och genomblöta skor kanske inte är det roligaste men snö är så himla fint iallafall. 

1 / 2
Åka skidor och pulka och allt annat som hör vintern till. Om det blir snö förstås. Men det hoppas vi verkligen!!


 
 

Montazamis med vänner

Datum: 2013-10-30 Klockan: 12:18:47
 
ÄNTLIGEN ett helt program med maria och hennes familj!! Hon säger så kul saker, och det är riktigt svårt att avgöra om det är genomtänkt eller inte. 

Idag ska jag börja med läxor så jag inte måste göra allt sent på söndag kväll och så ska jag fortsätta rensa min garderob (just nu ligger allt innehåll på golvet.....). Imorgon åker vi till ikea och då ska det bli lite nya saker i mitt rum, ska bli så kul att få göra iordning här sen!!!


RSS 2.0